WINACTIE – Dr. van der Hoog – Maskerverwenset

IMG_1115

Helaas was het gister niet gelukt om een artikel te plaatsen vanwege een hele hectische schoolweek, maar hopelijk maak ik dat vandaag helemaal goed! Klik snel verder..

 Mijn blog bestaat nu zo’n 4 maanden en om jullie te bedanken voor de tijd  die jullie nemen om steeds mijn stukjes te lezen en de lieve, leuke reacties die ik daarop krijg, heb ik besloten om een winactie op touw te zetten!

Wat kan je winnen? Voor deze winactie geef ik een maskerverwenset weg van Dr. van der Hoog uit de serie ‘Moment of zen’. Heerlijk om even bij te komen na de drukte van de tentamens, of om juist even te relaxen voor dat deze beginnen! Ik denk dat ieder meisje daar heel gelukkig van wordt, haha! In deze set zitten vier maskers: Smooth Shea Butter Capuaçu, Glamorous Goji Quinoa, Amazing Avocado en Beauty Bamboo Green Tea. Met deze vier maskers kan je dus zeker een tijdje vooruit 🙂

IMG_1117

Meedoen is heel simpel, het enigste wat je moet doen is een reactie onder dit artikel achterlaten waarin je aangeeft mee te doen! Vorige keer was de voorwaarde dat je mij ook moest volgen op Instagram, maar dat heb ik deze keer achterwege gelaten, maar het mag natuurlijk altijd! Ook vind ik het superleuk als je het bericht deelt op Facebook, hoe meer volgers hoe meer vreugd!

Nogmaals bedankt voor het lezen van mijn blog en veel succes met de winactie!                            De winnaar/winnares wordt 17 juni bekend gemaakt in het woensdagartikel en e.v.t. op Facebook en Instagram.

IMG_1122

Advertenties

11 gedachtes over “WINACTIE – Dr. van der Hoog – Maskerverwenset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s