HEMA Soft Matt Lipbalm 03

IMG_9887

Ik kon het weer eens niet laten.. Ik heb weer een nieuw lip product gekocht! Veel bloggers hadden het over de nieuwste lipbalms van de Hema, en ik was heel nieuwsgierig geworden!

De nieuwste Soft Matt Lipbalms zijn er in acht verschillende kleuren, ik heb er ééntje meegenomen om te proberen. Ik heb al meerdere van jumbo stiften, waar ik zeer tevreden over ben, en kon niet wachten om deze te testen! HEMA belooft een semi-matte finish, dus mat, maar wel met een vleugje glans. Ideaal! Compleet matte lipproducten drogen je lippen vaak heel erg uit, dus hopelijk is dat in dit geval minder.

IMG_9885

IMG_9890

Over de verpakking ben ik zeer te spreken, het ziet er echt tof uit. Je ziet meteen welke kleur je te pakken hebt doordat de kleur van de dop matcht met de kleur van de lipbalms.  Tevens zit er een plasticje omheen verpakt, zodat je zeker weet dat je balm niet eerder is gebruikt. Kortom, clean en chique. Helemaal top, HEMA!

Het voordeel van deze stiften is dat ze super makkelijk zijn in gebruik, ze hoeven niet geslepen te worden, met een draai aan de onderkant van de stift zijn ze zo weer te gebruiken. Ik heb gekozen voor de kleur 03, een hele mooie, flamingo roze kleur die gelijk mijn aandacht trok. Bij de swatch kwam er meteen veel kleur vanaf dus dat belooft veel goeds!

IMG_9906

IMG_9899

In het echt is de kleur nog feller dan op de foto, maar dit verschilt een beetje per scherm. De lipbalm is enorm romig en glijdt over mijn lippen. Ook blijft hij zeker een paar uur goed zitten, wat heel fijn is . Zo kan je gerust je maaltijd opeten of wat drinken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of alles er nog wel op zit! Met één veeg komt meteen enorm veel kleur mee, zo hoef je niet onnodig vaak over je lippen heen. Ik heb nog een kort filmpje gemaakt ter verduidelijking!

De Soft Matt Lipbalms zijn nu te koop bij de HEMA voor maar €3,50. Nog een extra reden dus om er snel een paar in te slaan! Ik weet zeker dat ik binnenkort nog meer van deze heerlijke lipbalms in mijn bezit heb, want ze zijn echt een dikke aanrader!

Advertenties

14 gedachtes over “HEMA Soft Matt Lipbalm 03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s